SpecialAttack.net
https://forum.specialattack.net/

Connecting to the spa servers....
https://forum.specialattack.net/viewtopic.php?f=74&t=5062
Page 1 of 4

Author:  [SpA]Spikespiegel [ 10 Mar 2009, 19:23 ]
Post subject:  Connecting to the spa servers....

... just got a little easier.

Download the attached file, and place it in your team fortress 2/tf/ressource folder.

You will now have quick buttons in your main menu that will connect you to the spa servers. If you have bought reserved slots, the new menu will automatically connect you through it, without the need for the console :)

Image
#edit

New tool released

http://www.specialattack.net/tf2/game-menu-generator

Author:  [SpA]SaintK [ 10 Mar 2009, 19:25 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

This is freakin awsome :4

Author:  [SpA]Voegelchen [ 10 Mar 2009, 19:45 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

AWESOME, thanks!
It saves me from the copypasta to get to my reserved slot.

May you add a playercount and mapname directly to those links in the menu too?

Author:  [SpA]Spikespiegel [ 10 Mar 2009, 20:00 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

[SpA]Vögelchen wrote:
AWESOME, thanks!
It saves me from the copypasta to get to my reserved slot.

May you add a playercount and mapname directly to those links in the menu too?
Unfortunately not. The file is run clientside, which means we cannot update it!

Author:  [SpA]SonnyBlack [ 10 Mar 2009, 20:03 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Still neat. Good job. :18

Author:  [SpA]Minimoose! [ 10 Mar 2009, 20:49 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

How very awesome, thanks.

Author:  Lim-Dul [ 10 Mar 2009, 20:51 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Najs, najs, Spike.

Author:  [SpA]Relentless [ 10 Mar 2009, 21:16 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Very cool 8)

The lack of map/player display is a bit meh but that makes you join a server without knowing what you can expect^^

Which isnt necessarily a bad thing.

Author:  [SpA]futari [ 11 Mar 2009, 08:48 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

I have edited this one to add the warservers if anybody wants it :D
Thanks Spike <3

Author:  MikeDH [ 11 Mar 2009, 10:08 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Thanks, even without displaying player numbers etc it's still quicker and less clumsy than pasting into console.

Author:  Edeph [ 11 Mar 2009, 13:54 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

nice stuff thanks :4

Author:  [SpA]Nutty82uk [ 11 Mar 2009, 14:07 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Sweet....dude....

Author:  [SpA]JediLardMaster [ 11 Mar 2009, 16:53 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

This sounds really good - will try it tonight.

Author:  [SpA]Perkele [ 12 Mar 2009, 12:39 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Thanks for the addon! Works perfect for me :D great!

Author:  [SpA]Dunken [ 14 Mar 2009, 09:22 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

:) good job, works excellent :)

Author:  [SpA]Minimoose! [ 14 Mar 2009, 09:30 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

[SpA]futari wrote:
I have edited this one to add the warservers if anybody wants it :D
Thanks Spike <3


I would like it :3

Author:  [SpA]SaintK [ 23 Mar 2009, 18:31 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

**File is updated to version 0.2**

changes:

- Removed UK server
- Added new SK server

Author:  Edeph [ 23 Mar 2009, 19:22 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

we should re-download ?

Author:  Lim-Dul [ 23 Mar 2009, 19:23 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

By the way - since I have the installation scripts from the old mappacks which are really easy to modify to point to another directory (but were quite hard to set up initially with all the Steam path checking and what not =) I could compile an installer for that - I know that it's overkill to do this for one file but then you wouldn't have to explain to people where to put the file and they'd be able to simply double-click a small program to add the SpA Menu. I could even include an uninstall routine if somebody wanted to remove the modification.

What'cha think? Worth the trouble? Like I said it's easy to do now but I didn't want to post the installer yet lest it would be received like my advice for Shizz' spraypaint tutorial. ;-)

Author:  [SpA]SaintK [ 23 Mar 2009, 19:47 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

[SpA]Lim-Dul wrote:
By the way - since I have the installation scripts from the old mappacks which are really easy to modify to point to another directory (but were quite hard to set up initially with all the Steam path checking and what not =) I could compile an installer for that - I know that it's overkill to do this for one file but then you wouldn't have to explain to people where to put the file and they'd be able to simply double-click a small program to add the SpA Menu. I could even include an uninstall routine if somebody wanted to remove the modification.

What'cha think? Worth the trouble? Like I said it's easy to do now but I didn't want to post the installer yet lest it would be received like my advice for Shizz' spraypaint tutorial. ;-)


Hi,

This would be a possibility. We do have a program planned for the future to update custom content.

Author:  [SpA]SaintK [ 14 Apr 2009, 22:36 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

.res file has been updated with the latest changes.

Author:  [SpA]Minimoose! [ 18 Apr 2009, 00:14 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

File + the warservers for people who want it:

Attachments:
GameMenu.rar [659 Bytes]
Downloaded 60 times

Author:  Toxzy [ 24 Apr 2009, 21:44 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Cool stuff, thanks...now I just need a reserved slot :P

Author:  [SpA]Bucky [ 24 Apr 2009, 21:53 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

buy it with your spa points and if you don't have enough, just donate some money and get a lot of spa points that way! :mrgreen:

Author:  [SpA]SaintK [ 30 Apr 2009, 12:58 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

updated

Author:  [SpA]Mr.green [ 01 May 2009, 10:53 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

i cant get the menu thinge to work..... :( i have added it to my folder but i doesnt show up in game

Author:  Link [ 07 Jun 2009, 11:08 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Nice thingy downloading it right away! :)

Author:  [SpA]allig4t0r [ 16 Jul 2009, 19:01 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

I'm having issues with all SpA bball servers (1,2 and 3 ofc), seems they aren't updated, coz i'm still having an error about consistency 'particles/water_dx80.pcf' (sv_pure is 1 or 2 - and that's right, seems server just hasn't updated yet). I have verifyed two times content from client side and nothing :cry: I hope this will help

Author:  [SpA]SaintK [ 16 Jul 2009, 19:29 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Hi,

VALVe pushed out another update without notification to the server ops(right after the initial update). apperantly they missed 1 water particle file in the initial release. I've updated the servers now once more, give it another try.

Author:  [SpA]allig4t0r [ 16 Jul 2009, 19:49 ]
Post subject:  Re: Connecting to the spa servers....

Thanks for the input, but i have issues going :[ Seems that my client files are corrupted =) i checked them two times in a row with built-in 'Verify cache' feature but nothing.. That's first update that partially ruined a game for me :D

Page 1 of 4 All times are UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/